2025 – Noorwegen

Toen de barbecue masters vroegen of we toch nog een keertje mee wilden op de Carbagerun voor nog één epische reis en we zagen dat er een ontzettend mooie route door Noorwegen ging, waren we snel overgehaald. Want we houden van Noorwegen. En we houden van de mooie kleine weggetjes die de Carbagerun altijd uitkiest. En de route doorloopt een stuk waar we nog niet geweest zijn. Nou ja, je hoort het al: we vonden genoeg redenen om mee te gaan. En wij niet alleen: de route was binnen 1,5 uur uitverkocht!

Op 10 februari 2025 gaan we dus met 400 andere auto’s op pad. Waar we precies zullen starten en stoppen blijft tot ongeveer 4 weken voor vertrek geheim. En de exacte route ontvang je pas op de ochtend zelf. Wel heeft de carbagerun een indicatie afgegeven. En dat ziet er toch al heel tof uit. Een combinate van mooi binnenland, kustwegen, fjorden en bergen.

De start zal rond Malmo zijn. Dat betekend dat we weer over de mooie Oresundbrug mogen rijden. En we eindigen ter hoogte an Gotenborg. Leuk is dat we een aantal stukjes aandoen die we wel kennen en nog meer stukken die we niet kennen. Zo zijn we dit jaar in Bergen geweest maar zijn we doen via Dombas binnendoor gegaan en pakken we nu de kust. En we zijn in Zweden al eerder in Mora geweest, maar toen ook via een andere route. Afijn: het gaat mooi worden! En gezellig 🙂

Screenshot

Dagen tot de Carbagerun

Days
Hours
Minutes
Second