2024 – Belgian Rally

In 2023 zijn we met de Rally Riders naar Schotland geweest. Dat was in één woord fantastisch. Die route hebben we gereden met gezellige mensen die we van de Dutch rally kenden. En nu gaan we met hen ook de Belgian rally doen. Dit is een 3-daagse rally door ons mooie buurland Belgie.

Volgens rally riders:

Exact 100 auto’s verzamelen op vrijdagochtend aan de Belgische kust voor een epische tocht over de Vlaamse Ardennen, langs de mooiste Belgische kronkelwegen tot op het hoogste puntje van het land.

Onderweg zijn er verschillende gezellige pitstops en challenges waarmee je de hoofdprijs kunt winnen.

Zowel vrijdag als zaterdag wordt er gestopt op een unieke locatie waar er overnacht wordt, maar ook een klein feest kan losbarsten onder Rally Riders.

We starten op een vrijdag bij Brugge en eindigen op de zondag in Botrange. Vrijdag en zaterdag kamperen we op mooie locaties met een gezellig feestje. Ondertussen verkennen we de mooiste routes van Belgie. We zijn blij dat Olav rondom nieuwe schokdempers heeft, want die zullen vast nodig zijn 😉

De rally zal plaatsvinden van 20 tot 22 september. Het is dus een lang weekend, in plaats van een hele week. Net mooi om ‘even tussendoor’ te doen. De bedoeling is dat Team Olav uit Henri en Judith bestaat, maar ook uit Yvette. En we gaan weer volop voor de opdrachten. Wel hebben we één grote uitdaging: je kan aan de start al punten krijgen als je auto de Belgische driekleur heeft. Olav met zijn paars/oranje komt daar niet voor in aanmerking. We zullen dus extra hard ons best moeten doen op alle andere punten. Zoals een een origineel outfit in de Belgische driekleur. Heb jij ideen? Mail ze naar info@teamolav.nl!

Dagen tot de Belgian rally

Days
Hours
Minutes
Second
Foto’s van rallyriders.org