We zouden nu op pad zijn

Aankomende maandag zou de carbage run eigenlijk starten. Smorgens om 10 uur moesten we ons dan melden in Gothenborg, Dat betekend dat wij vandaag lekker in Legoland zouden rondlopen, in Denemarken. Onderweg naar Gothenborg zeg maar.

Maar ja zouden… want we wachten een jaar. We krijgen veel reacties van mensen die het jammer vinden en veel vragen over wat we nu met Olav gaan doen. Olav blijft natuurlijk! We hebben Olav niet zo mooi gemaakt voor niks. Wellicht dat we, net als met de kauwgombalcup, nog een paar toertochtjes doen. Dus Olav blijft gewoon voor de deur staan. En aangezien onze eigen auto’s geen trekhaak hebben en we hopen om de tuin flink aan te pakken dit voorjaar kan het zomaar zijn dat Olav daar ook nog mee mag helpen.

De weergoden vinden het ook sneu voor ons dat dit jaar de winter editie van de carbagerun niet door gaat. Zo sneu zelfs dat ze ons wat Zweeds/Fins weer beloven. We schijnen 20 a 30 centimeter sneeuw te krijgen in de aankomende dagen en temperaturen van de -10 graden. Kom maar op! Wij gaan dan natuurlijk met Olav even een rondje rijden. Of twee. Of drie.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *