Zaterdagochtend rond 8 uur vertrokken we uit Naarden. Verse broodjes van de bakker mee en klaar om naar Malmö af te reizen, waar we maandag starten.

De reis voorloopt rustig. Judith heeft zelfs een stuk mogen rijden en heeft daarmee nu al meer kilometers gereden dan vorig jaar bij elkaar.
Bij de grens van Duitsland naar Denemarken worden we nog even aan de kant gezet. De aardige douana beambte was erg benieuwd wat we gingen doen en waar we allemaal heen gingen en wenste ons een goede reis.

Rond 17.00 waren we in Kopenhagen. Daar hebben we lekker rondgewandeld. Het is een mooie stad. Met een temperatuur van -2 beginnen we al het wintergevoel te krijgen.

Na wat gegeten te hebben reden we door naar ons hotel in Malmö. Onderweg naar Malmö ontvangen we een belangrijk bericht van de BBQ masters die gelukkig ook weer mee gaan. Of we zin hebben zondag avond de run alvast samen af te kicken met een BBQ. 1x raden wat ons antwoord was …

Zondag gingen we Malmö verkennen. Henri wilde graag naar de barbier dus die zijn we eerst gaan opzoeken. Het centrum van Malmö is klein, maar mooi. We waren met een uurtje wel uitgekeken. Op zondag is het ook wel erg rustig in de stad. We bezoeken de Oresund brug nog even bij daglicht.

Daarna op naar de Biltema, een soort van mega Halfords die overal in de nordics te vinden is. Niet omdat we wat nodig hebben, maar gewoon omdat het leuk is. We grappen hoeveel andere runners we tegen komen daar. We settelen op 3. Het zijn er meer dan 10…. Voor sommige runners met dezelfde insteek als wij, maar voor anderen bittere noodzaak om de eerste reparaties uit te voeren.
Een pittig begin.

Wij rijden nog even door Malmö en begeven ons dan naar de BBQ locatie om onder het genot van een lekker stukje vlees even bij te praten.

2 Comments

  1. Weer een mooie start van een avontuurlijke rit.
    Leuk dat je de BBQ masters weer bent tegengekomen.
    Voor nu heel veel plezier, rij voorzichtig en ik kijk uit naar het volgende blog met mooie fotos.

  2. Joke vierveijzer

    Geniet van jullie mooie reis.
    We vliegen zondag over😀

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *