Het duurt lang, nog heel lang, voordat we naar Noorwegen gaan met Olav. Dus gaan we in September een klein uitstapje maken naar België.

Wellicht kan je je nog herinneren dat we bij de Schotlandrally tweede waren geworden. Naast de eer en een beker kregen we ook een rallybudget. Met bijna het gehele Schotse team doen we daarom mee aan de Belgian Rally. Deze rally is maar een weekendje en laat de mooiste plekken van België zien. Met natuurlijk gekke opdrachten erbij. We hebben er nu al zin in. Voor Olav een uitgelezen moment om weer even de beentjes eh bandjes te strekken. En rijden door de Ardennen is ook echt geen straf.

Ook aankomend weekend staat een beetje in rally thema. We hebben een Noordkaap barbecue. We hebben natuurlijk nooit de kans gehad een mooie avond met The Dukes of Leerdam te hebben om de rally af te sluiten. Dus dat doen we nu alsnog. We gaan lekker met zijn allen barbecuen, herinneringen ophalen en sterke verhalen vertellen. Super gezellig!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *