Sponsoring

Mag ik sponsoren? Ja, dat mag!

Maar let op, wij rijden deze run niet voor een goed doel. Wanneer je sponsort, help je ons echt deze reis te maken. Tenzij we natuurlijk ineens zo een groter sponsor binnenhalen…. Dan gaan we direct op zoek naar een mooi doel. Maar in principe rijden we voor ons zelf.  Kijk hieronder voor de sponsor opties.

Waar zou je mee kunnen helpen als je sponsort?

Je hebt wellicht al gelezen dat Olav 1 op 10 rijd en dat we rond de 6000km gaan rijden, dus een goedkoop ritje wordt het niet. En dan nog de overnachtingen, eten en niet te vergeten al het werk aan de auto.  Elke cent is waardevol voor ons. En zeg nou zelf, even rijden naar de noordkaap is toch ook bijzonder.

Onze sponsors

Een persoonlijke bijdrage

Je wilt ons graag helpen om deze reis te maken. Je weet dat Olav 1 op 10 rijd en dat we ruim 6000 kilometer moeten doen. Oh ja en eten en overnachten. Elke euro is welkom. Klik op onderstaande knop op een bedrag naar eigen keuze over te maken

Een sticker op de auto

Voor wat hoort wat. Je wilt best wat bijdragen, maar dan wil je ook een echte sponsor zijn met naamsbekendheid. Wanneer je voor tenminste 100 euro sponsort mag je een plek op de auto uitkiezen waar jouw logo zichtbaar word. Uiteraard zorgen we er voor dat tijdens de reis er foto’s en video’s worden gemaakt waarbij jouw logo zichtbaar is en je krijgt ook een ere plaats op deze website. Als je wilt mag je de foto’s ook gebruiken op eigen media kanalen.

Een uitdaging

Je wilt best sponsoren maar daar wil je graag wat voorwaardes aan zetten. De carbage run draait om uitdagingen dus een meer of minder maakt niet uit.

Bijvoorbeeld: een Foto met de auto en het bord van elk land waar we door heen rijden of neem een lokaal drankje mee van elk land. Wees creatief en we doen graag mee!