Team Olav is aangemeld

Tja wat geef je nu voor iemand zijn verjaardag? Als het een echte autofan is dan geef je iets met auto’s. We hadden het al eens gehad over de carbage run of andere rally mee doen maar toen een collega op pad ging en vertelde hoe gaaf het was en toen we hoorden dat de route van 2021 naar de poolcirkel ging: toen viel alles op zijn plek.

Nu is het lastige van de Carbage run dat deze super populair is. Maar dan bedoel ik ook echt. Sommige edities zijn binnen 1 uur uitverkocht. Dus op vrijdag 3 april stonden we klaar om ons in te schrijven. En met succes. We konden ons aanmelden voor de Pookcirkel editie. Bij het invullen van alle gegevens moesten we ineens ook een team naam opgeven. Daar hadden we nog niet over nagedacht. Gelukkig wisten we 1 ding al wel zeker: we zouden met een volvo gaan rijden. En de mascotte van Volvo is Olav, een rendier. Dus daar zijn we: Team Olav!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *