De auto moet van 1999 of eerder zijn en technisch in orde, oftewel APK gekeurd. Omdat wij naar de poolcirkel gaan, leek ons een 4 wiel aangedreven auto wel wat. De volvo V70 AWD of XC kreeg de voorkeur. Tenslotte zijn we Team Olav en die was vernoemd naar de mascotte van Volvo. Maar weet je wel hoeveel Volvo’s er mee doen? Zijn er niet andere leuke opties? Je wilt toch een beetje soort van betrouwbaar ondanks dat de auto 20 jaar oud moet zijn.

We willen niet te vroeg een auto hebben, want we kunnen die op het moment niet voor de deur kwijt. Althans, alleen op de openbare weg. En aangezien we allebei een auto hebben, is het een beetje zonde van het geld om de wegenbelasting en verzekering etc allemaal te betalen voor een auto waarin je niet gaat rijden.

Eens even kijken: een mooie Audi quatro…. of toch een Volvo? Of wat dachten we van een Subaru Forester? keuzes. Gelukkig is er een facebook pagina voor carbage run auto’s. En natuurlijk marktplaats. Het komt vast goed.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *