We hebben Olav gevonden!

Eigenlijk wilden we dus een Volvo. Wat wat is er nu degelijker dan een Volvo? En hoe toepasselijk is een volvo als je naar Zweden gaat! Maar toen we de plaatjes zagen van de voorgaande runs zagen we dat veel anderen ook dachten dat een Volvo de perfecte runner was. En dus dachten we: iets anders zou ook mooi zijn. Omdat we toch hoog naar het noorden gaan en grip wel erg fijn is, hadden we al wel bedacht dat een 4-wiel aangedreven auto heel fijn zou zijn. En werd het ineens een Subaru Forester. En terwijl wij marktplaats aan het afstruinen waren was er iemand op Facebook die vroeg of mensen nog een ‘runner’ in de aanbieding hadden. Dat topic zagen wij toevallig en tussen de bijna 100 reacties van aangeboden runners was hij daar: onze Olav! Olav bleek een schitterende Subaru Forester uit 1999,automaat. Helemaal in orde, op spiksplinternieuwe (nou ja 5ooo kilomter oude) winterbandjes en bewezen dat hij zo een carbagerun prima aan kan. Volgens het kenteken was de Forester zwart, maar de eigenaren hadden hem een mooie rood/blauw tintje gegeven en wat lampjes her en der.

Wij reden naar Zeeland (tja je moet er wat voor over hebben) en daar stond hij. We hebben een klein stukje gereden (niks mis mee!) en afgesproken dat we hem 2 weken later zouden ophalen.

Vanaf nu gaat deze auto door het leven als Olav en kunnen we kijken of we Olav nog beter kunnen maken dan hij al is. Welkom Olav!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *