Een van de leukste dingen van de carbage run is het voorbereiden op de run. Hoe gaat de auto er uit zien? Hoe gaan we zorgen dat we opvallen tussen die honderden barrels? Wat is handig om mee te nemen? Moeten we misschien wat extra verlichting?

Na maandenlange discussie over welke kleur Olav moest krijgen werden we het er uiteindelijk over eens: Paars met Oranje. Dus bestelden we vol goede moed de verf. Maar ja welke tint paars, en welke tint oranje? Op zo een scherm ziet alles er wel prima uit toch?

En zo togen wij op een zaterdag ochtend naar de hobby hal in Amsterdam om daar met onze verf, onze rollers en kwasten Olav een metamorfose te geven.

Zie hier het resultaat. Dat gaat lekker opvallen tussen de andere auto’s!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *