We hebben meegedaan aan een rally! Afgelopen zondag reden wij de online versie van de Kauwgombalcup. Je koopt online het route boek en je mag zelf kiezen wanneer je start. Zodra je online de registratie om te starten doet dien je wel binnen 24 uur de rally te rijden en de opdrachten die je pas na registratie krijgt uit te voeren. We waren ongeveer 5 uur onderweg.

We kunnen nu zeggen dat we als Team Olav officieel hebben meegedaan aan een rally. En nog helemaal coronaproof ook! Super leuk initiatief van deze organisatie en de volgende keer doen we zeker ook weer mee.

Onze route startte in Baambrugge en eindigde in Putten. We kunnen natuurlijk niet vertellen waar we allemaal zijn geweest, want deze online rally is nog tm 11 februari te rijden en we willen het niet verklappen. Wij hebben ontzettend veel plezier gehad. Het was helaas wel slecht weer, maar ondanks dat hebben we het er redelijk vanaf gebracht en een mooie score gehaald waarbij we zelfs in de top 3 staan. Nu moeten we natuurlijk nog afwachten tot 11 februari of dat zo blijft…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *