Afgelopen maandag keken we vol spanning naar de persconferentie van onze premier. Het lijkt er sterk op dat Covid-19 niet alleen 2020 in zijn houdgreep houd, maar ook in 2021 nog grote effecten heeft. 1 Ding is zeker: Tot en met 19 januari zit Nederland in een lockdown en is het advies: alleen noodzakelijke reizen. Ook de landen om ons heen gaan steeds verder op slot. Waar het voorheen nog mogelijk was om iniedergeval te eten in een hotel, is ook dat geen optie meer. Wij hopen, heel erg hard, dat mensen zich aan de lockdown regels gaan houden. Hoe meer mensen dat doen, hoe harder de cijfers naar beneden gaan en hoe groter de kans is dat 2021 weer wat mogelijkheden geeft. Maar of dat dan al 8 februari is? Officieel krijgen we 1 maand van te voren, dus 8 januari, te horen hoe we er voor staan.

In de tussentijd blijven we leuk bezig. We updaten deze site af en toe. En vanaf vandaag hebben we ook een logo. Leek ons wel stoer, zo’n logo. Zie het plaatje hierboven. Beetje passend bij de reis die we gaan maken. Je krijgt toch gelijk een Nordic feeling er bij? Ja toch, niet dan?

Wij gaan voorlopig lekker door met voorbereiden. Olav staat op de oprit en heeft zojuist ook 4 extra banden gekregen. Dat betekend dat we 4 mooie slofjes er onder hebben zitten en dat we 4 banden mee kunnen nemen. Daar gaan straks ook de sneeuwkettingen op.

Ook hebben we wat leuke goodies weten te scoren. We hebben een toffe mooie gele jerrycan van 20 liter gefixt. En het leukste…. een airjack! Een krik die op lucht werkt. Ja ja, dingen waar je blij van wordt. Online shoppen mag namelijk nog wel in deze lockdown 😉

Niet onze auto, maar een voorbeeld van de airjack

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *