De zomer laat zich zien. Schitterend weer. Maar nog belangrijker, stukje bij beetje gaat de wereld weer open. Olav staat nog steeds voor de deur. Wachtend tot hij eindelijk mag doen waar hij voor geprepareerd is. En soms, heel soms, rijden we even een klein stukje. Want dat stilstaan wordt niemand beter van. Door de geniale hoeveelheid ruimte die deze station heeft is hij een ideale garbagerunner. Er past een zeer grote hoeveelheid papier en karton in en dat is soms erg handig.

Ondertussen zijn we ook aan het bedenken hoe we Olav nog verder kunnen opleuken. Lampjes aan de zijkant (vrachtwagen stijl) zitten in de planning. Misschien verlichting onder de auto… super vet straks in het donker…mocht je nog ideeën hebben, laat het weten.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *