Olav is bijna een jaar bij ons. Zachtjes aan gaan we weer starten met voorbereidingen. Olav staat veel stil, dus hij heeft wat aandacht nodig. Maar eerst de APK. Vorige keer was Olav goedgekeurd zonder enig probleem.

Dit jaar echter… Blijkt de handrem niet meer te werken. Nu gebruiken wij die nooit. Maar goed het is een APK puntje. En en blijkt wat verf op de koplamp te zitten. Dat hadden we wel gezien natuurlijk maar nooit bedacht dat dat afkeur zou zijn. Oh ja en ons rondje door de modder heeft wat kleine schade gemaakt.

Maar goed, dat is opgelost en Olav is weer goedgekeurd om een jaar veilig de weg op de mogen.

We hebben nog wat leuke lampjes die we graag willen monteren op Olav en voordat we weggaan zullen we nog alle filters en vloeistoffen nakijken

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *