Fijne feestdagen!

Wij zijn nog aan nagenieten van de twee ritten van afgelopen weekend. We hebben een super leuke dag gehad met allemaal Subaru Foresters. Olav viel door zijn kleur een beetje op, maar er waren tussen de ‘normale’ Subies ook meer runners die meededen. Na alle auto’s bewonderd te hebben gingen we op pad.

Met een combinatie van harde en onverharde wegen door de bossen en door dorpjes was het een heerlijke route. Af en toe wat uitdagend met wat plassen en modder maar goed te doen. We hadden tenslotte al wat offroad ervaring. Het was een erg gezellige dag die we hopen nogmaals te mogen doen.

Op de zondag was de Christmas bite and rite. We kregen nog wat extra verlichting en versiering mee bij de start en heerlijke chocomel met slagroom.

Met een bolletje-pijltje navigatie reden we door Weesp, Naarden, Bussum, Huizen en weer terug. Alhoewel we de omgeving een beetje kennen (en zelfs door onze eigen straat reden) kwamen we op leuke plekken die voor ons ook onbekend waren. We kregen leuke vraagstukken en puzzels onderweg en erg lekker eten.

De hoofdprijs is een houten Eland van 1,5m hoog. We hopen dat we die winnen!!!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *