Nu går vi is Zweeds voor let’s go! Vandaag hebben we het handboek van de Carbagerun gekregen. We gaan! Een jaar later dan oorspronkelijk gepland en… Een iets andere route.

De oorspronkelijke route zou van Gothenburg naar Helsinki zijn, bovenlangs via de poolcirkel. Helaas is Finland iets strenger waardoor een evenement eigenlijk geen optie is. Onze route blijft dus in Zweden en het eindpunt is nu Stockholm. Maar we gaan wel richting de poolcirkel.

Hebben we al gezegd dat we er zin in hebben? Nou we hebben er dus super veel zin in. We gaan nog even nadenken over de route vanaf Stockholm naar huis en laten dat ook afhangen van de situatie in de landen op dat moment. Daarover later meer. Maar voor nu: Nu går vi!!

One Comment

  1. Nu går vi!
    Nog eventjes geduld, maar ik ga jullie volgen uiteraard 🚙

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *