Afgelopen zaterdag deden we mee aan de Subaru Forester dag. Een dag georganiseerd door een subaru eigenaar/liefhebber. In het mooie brabant rijden we grote stukken offroad.

In December deden we ook aan deze dag mee en hebben toen een hoop lol gehad. Het was ook leuk om verschillende deelnemers van de vorige keer ook nu weer te zien. Grappig is dat de vorige rit op mijn moeders verjaardag was en deze rit op Henri’s moeders verjaardag was. Blijkbaar zijn verjaardagen van onze ouders populaire dagen.

Deze rit waren er 3 dingen nieuw: Als eerste natuurlijk onze nieuwe schokbrekers en veren. Henri heeft hard gewerkt in de avonduren en in het weekend om dit te fixen. Hij heeft ook gelijk gezegd dat hij een dergelijke klus nooit meer gaat doen. Maar ze zitten er onder en we hebben ze goed uitgetest.

Iets anders nieuws aan de rit zelf was dat er dit keer een gezamelijke lunch bij zat. Zo hadden we een momentje om elkaars auto’s te bewonderen. Tenslotte zijn we toch allemaal Subaru liefhebbers. Veel eigenaren hebben hun auto’s opgeleukt. Van verhogingssetjes, tot andere speakers en van mooie dakdragers tot verlichting. Ook verteld een stel dat ze op reis zijn geweest me een daktent op de subaru in Noorwegen en een ander stel hoe ze vaker offroad rijden. Voor de lunch besloten wij een beproeft concept te doen: hotdogs. Een aangezien we nu genoeg ruimte hadden in Olav namen we hotdogs mee voor iedereen en stalden zo een pannetje knakworsten, witte bolletjes en sausjes uit.

Wat anders nieuw was dat er dit keer geen blubber was om mee te spelen, maar wel genoeg stof en zand. Het levert schitterende plaatjes op terwijl we tussen de weilanden, de boerenpaadjes en door de bossen rijden. Vlak voor het einde komen we een verlaten zand parkeerplek tegen. Henri is nog voorzichtig,maar zodra een van de andere auto’s gaat spelen kunnen we niet achterblijven. Het is geen sneeuw, het is geen ijs, maar het is wel heel erg leuk. En zo draaien er een groot aantal subaru’s lekker in de rondte.

Aan het einde van de dag drinken we nog allemaal een glaasje, proosten we op een mooie dag en gaan weer huiswaarts. Een samenvatting van de dag kan je in onderstaand filmpje zien. Dit filmpje is niet zo mooi als onze carbage run fimpjes omdat deze niet door van binsbergen zijn gemaakt. Maar het geeft wel een impressie van de leuke dag

One Comment

  1. Mooie samenvatting van een leuke dag. En het filmpje doet echt niet onder voor de andere filmpjes.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *