We zijn zachtjes aan aan het aftellen totdat we naar Noorwegen mogen. December is begonnen dus nog iets meer als 2 maanden totdat we op pad mogen. Over 1 maand ontvangen we het handboek en weten we waar we elke nacht zullen slapen. We willen nog 2 kleine dingetjes doen aan Olav, maar dan is hij er ook weer helemaal klaar voor.

Zo reden we vorig jaar in een aardige sneeuwstorm. De vier grote verstralers op het dak lijken dan handig, maar het komt er op neer dat je het gevoel hebt in een Star Wars film te rijden met alle sneeuw die op je af komt. Dus Olav krijgt een nieuw verstraler licht op de bull baar. Daardoor zien we de weg goed, maar worden wij niet verblind mocht het gaan sneeuwen.

warp speed

Daarnaast is vorig jaar wat verlichting gesneuveld. Weet je nog dat we van die coole gekleurde gloed in alle kleuren van de regenboog onder Olav hadden? Die was niet goed gemonteerd en zal dus opnieuw op gezet moeten worden. Want een echte runner moet wel coole verlichting hebben….

Verder weten we natuurlijk al dat Olav een topper is. En kunnen we alleen maar aftellen. Nou ja aftellen…we hebben stiekem al weer de volgende reis geboekt! Dit keer eens niet naar de sneeuw, maar naar de mooie groene Schotse hooglanden. Van de zelfde organisatoren als de Dutch rally gaan we mee naar de Scotland rally .Van Calais tot Skye. Een heerlijke week rijden, kamperen en lol.

One Comment

  1. Pingback:Countdown – Team Olav

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *