Aftellen, klussen en inpakken

4 februari rijden we naar Malmö, het startpunt van onze 2023 Carbagerun. Dat is nog 9 nachtjes slapen. Deze week is de Carbagerun in Oost Europa. We zien daar prachtige foto’s en filmpjes van auto’s in de sneeuw, van mooie routes en van mensen die heel veel plezier hebben. 6 Februari mogen wij dan van start. We verwachten mooie routes, meer dan genoeg sneeuw en koude temperaturen.

Dit weekend gaan we eerst nog aan de slag met Olav. Olav krijgt nog even een grote beurt met nieuwe olietjes en filters. We checken nog even de banden op genoeg profiel. We hebben toch nog extra lampjes gevonden die we ook willen installeren. Hopelijk gaat dat lukken. En het belangrijkste: De nieuwe stickers zijn binnen! Dit weekend worden de stickers van onze sponsoren geplakt en de carbagerun stickers zelf.

We hebben deze week onze checklist nog even doorgenomen van wat we allemaal mee willen nemen. Vorig jaar hadden we echt veel te veel spullen mee. Maar ja, je wilt op alles voorbereid zijn. Van extra ruitenwissenvloeistof tot zekeringen en van lampjes tot een momentsleutel. En natuurlijk het aller belangrijkste: Tie wraps, Ducktape en WD40. De automaatolie, de uitlaatklemmen en de krimpkousen laten we allemaal thuis evenals de waterkoker en de chocomelk. De enige echte Team Olav shotjes gaan natuurlijk wel mee en de roze koeken mogen ook niet ontbreken.

Tijdens de rally zullen we ons best doen om elke dag het blog te updaten en foto’s te plaatsen. Maar één van de dingen die niet meegaan dit jaar zijn onze laptops. Typen op een mobiel is wat lastiger dan op een laptop, waardoor de blogs waarschijnlijk wat beknopter zijn dan vorig jaar. Dat betekend ook dat we geen dagelijkse filmpjes kunnen versturen naar Van Binsbergen media om daar een dag samenvatting van de maken. Wel maakt deze toffe sponsor aan het einde van de week een mooie film voor ons van de gehele reis. We gaan ons best doen weer mooie beelden te verzamelen en zullen die na terugkomst dan uitzoeken en doorsturen.

Kortom aftellen, klussen en inpakken!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *