Op de laatste avond van de Schotland rally waren we het met zijn allen eens dat het super gezellig was geweest. Er werden plannen gesmeed voor een volgende rally. Het idee is om in 2024 mee te doen met de Belgian Rally. Tenslotte hebben een aantal van ons een cheque die we kunnen inwisselen als rally tegoed.

Maar de Belgian rally is nog best ver weg. Die staat pas voor september 2024 geplanned. Dus hoe leuk zou het zijn om gewoon een keer een ritje te maken met zijn allen? Bas van team What the Fox en Judith vonden het gelijk een goed idee. En zo is spontaan de Fox Rally geboren.

De Fox Rally, gebaseerd op het ouderwetse spel Vossenjacht, is enkel bedoeld voor bekenden. Met slechts 7 teams is er een route uitgezet die in een weekend kan worden gereden en die door mooie plekjes van Nederland en Duitsland heen reist. Iedereen slaapt in een hotel en op de zaterdag is er een gezamenlijk diner. Hoofddoel: Een leuke route rijden én gezellig bijkletsen. We zijn super benieuwd.

Voordat we op pad kunnen met onze vertrouwde Olav moet deze nog even door de APK komen. Een nieuwe uitlaat en een grote beurt zouden hopelijk voldoende moeten zijn. Binnenkort moet Olav nog wat nieuwe wiellagers en nieuwe schokdempers achter zodat we straks richting de Noordkaap ook veilig op pad kunnen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *