4 en 5 november was het zover. We reden de Fox rally. In de ochtend verzamelden we allemaal op een parkeerterrein. De weergoden waren ons gunstig gezind. Het was droog! Bas had een ontbijtje geregeld voor iedereen. We zijn deze dag met 7 auto’s. De route wordt na het ontbijt aan iedereen overhandigd. Maar niet zonder eerst voor Yvette te hebben gezongen en haar auto vol ballonen te hebben gegooid. Het is tenslotte haar verjaardag!

het eerste deel van de route brengt ons via de Sallandse Heuvelrug richting Bad Bentheim en Tecklenburg. Onderweg zijn er verschillende opdrachten. Er zijn punten te verdienen met foto opdrachten en er moet naar letters gezocht worden. Met de letters kan vervolgens de eind bestemming van de dag bij elkaar worden gepuzzeld. Die is in Oeding, vlak bij de grens met Nederland.

Maar voor we naar Oeding rijden zien we eerst nog allerlei mooie dorpjes, landschappen en watermolens. We knuffelen met een mammoet boom en poseren bij een chique land huis. We bezoeken een schuivenhuisje en een kasteel. Genoeg te zien en te doen op de route.

Nadat iedereen de puzzeltocht heeft volbracht, volgt het tweede deel van de route. We slapen en eten in een kasteel vlak bij de grens. Het hotel heeft een eigen zaaltje voor ons geregeld en we genieten van de typisch Duitse keuken. Het smaakt allemaal goed! De jury (Bas &Judith) beraden zich over de puntentelling van de opdrachten waarna het tijd is voor de prijsuitreiking. Clan Sander de Schot zijn de winnaars. Naast een mooie Fox Rally trofee mogen zij ook de volgende rally organiseren.

Op de zondag rijden we rustig terug naar Nederland. We rijden onder andere over de schitterende Posbank en eindigen bij een pannenkoekenhuis. Hier komen Arjan & Tessa ook langs. Zij konden niet mee doen met de rally, omdat ze net een puppie hadden gekregen. En die is mee! Freddie is super schattig.

We kletsen nog even na en genieten van de pannenkoeken. het was een geslaagd weekend.

One Comment

  1. Wat weer een mooi verhaal en mooie tocht.
    Zo te lezen goed georganiseerd.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *