Dus wij komen thuis met trots na een dag werken aan Olav en onze buurman (die toevallig ook een Carbage run heeft gedaan, maar dat wisten we nog niet toen we ons gingen inschrijven) wilde weten of ‘de vrouw de kleuren had uitgekozen’ . En ja het paars is wel wat meer roze dan paars. Het is een opvallend kleurtje. Zeker als je bedenkt dat we een soort van inspiratiebron hadden voor onze auto. Daar gaat ie onze inspiratie voor het paars en oranje kwam hier vandaan:

Als twee druppels water toch? Ja dat vonden wij dus ook niet. Dus tijd voor een tweede laag! We moesten zowiezo het oranje nog een keer doen. Die mooie oranje streep op de motorkap natuurlijk. Het paars gaat wat donkerder worden, maar het felle paars/roze blijft op enkele plekken nog zichtbaar. Olav gaat echt super gaaf worden!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *