Olav is een 4-wiel aangedreven auto. En daar kan je ook mee off-road. We zullen tijdens de Carbage run eerder op ijs rijden dan door de modder, maar toch leek het ons handig om eens te weten wat Olav allemaal wel niet kan. En zo togen we naar Oss, naar een motorcross track waar een beginnerscursus off road werd gehouden.

Olav viel natuurlijk lekker op tussen al die mooie wagens. Wat een leuke dag hebben wij gehad. En Olav heeft het lang niet slecht gedaan! Alle oefeningen konden we mee doen. Af en toe schaafden we het buikje even en ok, we moesten 3 keer uit de modder getrokken worden (en daar hebben we die mooie sleep ogen voor), maar aan het einde van de dag waren we volledig ‘in control’. Zie hieronder het filmpje voor het bewijs.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *