De vraag die ons het meeste gesteld word is: Gaat het door? En dat is natuurlijk een terechte vraag. Het antwoord is ook simpel: wij weten het nog niet. De organisatie van de Carbage run weet het ook niet. We houden hoop. De maatregelen rondom Covid-19 veranderen nog continu. De run is gepland voor februari en op dit moment weten we nog niet of de maatregelen zullen versoepelen. Wat we wel weten is dat met de huidige maatregelen het niet mogelijk zal zijn om te runnen.

Zoals wij het zien hebben we 3 opties

1: De Carbagerun gaat door. We gaan de route rijden zoals gepland en een onwijs gave tijd hebben. Olav gaat lekker spelen in de sneeuw.

2: De Carbagerun gaat niet, maar we kunnen wel reizen. Dan gaan we kijken hoeveel van de route we alsnog zelf kunnen doen, of we de poolcirkel alsnog kunnen aantikken, wellicht wat kunnen knuffelen met rendieren en kijken welke landen we doorheen zouden mogen. Dat ligt er aan wat de reisrestricties zijn op de route.

3: De Carbagerun word verplaatst. We wachten geduldig af tot dat we wel mogen reizen. Wellicht een andere route.

Kortom het blijft nog even spannend. Wij gaan ondertussen druk door met de voorbereidingen. Sinterklaas vond dat we lief waren geweest en heeft geregeld dat we een mooie ‘airjack’ hebben gekregen. Een krik die op lucht werkt. Die moeten we nog maar even uittesten binnenkort. Daarnaast hebben we nog wat lampjes voor de zijkanten van de auto’s gefixt en moeten we nog de beschermplaat van de motor fixen die ietsjes beschadigd was na ons off road avontuur.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *