Nog 2 nachtjes slapen en dan gaan we op pad. Deze week hebben we de stickers van onze sponsoren gekregen en die prijken nu vol trots op Olav. Neem eventueel eens een kijkje op de websites van onze sponsoren Ekco en Van Binsbergen Media

Op onze koffers na zit alles in de auto. Van duct tape tot WD40 en van sleepkabel tot kruissleutel. Mocht er iets misgaan zijn we, denken we, op alles voorbereid. Op de ferry naar Denemarken zaterdag zullen we zeker wat mederunners tegenkomen, maar de echte eerste ontmoeting vind plaats op maandag 14 februari. Het weer lijkt vooralsnog niet echt met ons mee te werken. Voor de maandag word wat regen verwacht. Maar hoe hoger we gaan komen, hoe mooier het weer en hoe kouder. De -30 gaan we niet aantikken deze reis, maar temperaturen tot -15 kunnen voorkomen.

We zullen tijdens de reis proberen om dit blog bij te houden. Mocht je een dagje even niks horen op deze site, maak je dan geen zorgen. Dan is ongetwijfeld onze internetverbinding niet optimaal . Of we zijn te moe van de dag rijden. Of we zijn aan het feesten met andere runners. Wist je trouwens dat we ook een instagram account hebben? Zoek naar Team_Olav en ook daar vind je straks allemaal foto’s, filmpjes, reels etc.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *