Het duurt nog lang tot de volgende carbage run. Olav mag bijna op voor zijn APK maar voor die tijd hebben we nog een leuke rit geplanned. Olav doet mee aan ‘the Dutch rally’.   Dit is een drie-daags avontuur in Nederland. We hoeven dus niet over de grens, we gaan niet door de sneeuw ploegen, maar we gaan wel mooie plekjes in Nederland ontdekken met andere mooie wagens.

Net als bij de carbage run zijn er opdrachten waar punten mee te verdienen zijn gedurende de rit. Die krijgen we uiteraard pas op de dag zelf te horen.  Anders dan bij de run kan je een aantal punten al bij de start scoren.  Zo krijgen we punten voor een gemonteerd zwaailicht (check), een gepersonaliseerde vlag van minstens 1m2 (check), een unieke toeter met een overweldigend geluid (check!) en we kunnen extra punten krijgen als we het Nederlands volkslied kunnen zingen. Dat kunnen we natuurlijk, maar het was een mooi moment voor een extra update op Olav om ons hier in te ondersteunen: buitenspeakers!

Extra punten kunnen ook gescored worden met een creatieve team outfit. Die onthullen we nog niet maar we denken met onze outfit ook zeker punten te scoren!

Vrijdagochtend 16 september gaan we van start in de buurt van Amsterdam. Zwaai (of nog liever toeter!) eventjes als je ons ziet op de weg dit weekend!

2 Comments

  1. Pingback:Henri gaat hard – Team Olav

  2. Pingback:Countdown – Team Olav

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *