Sommige dingen zijn traditie. Zoals bijvoorbeeld een kerstboom halen met Olav. Dit weekend was het weer zover. We maken daar ook elk jaar een foto van. En wat wij dan extra leuk vinden is dat je de ‘ontwikkeling’ van Olav kan zien. Nog voordat hij met ons op avontuur ging, toen hij nog bijna geen stickers had en strak in de lak zat. En nu, na verschillende avonturen, met steeds meer stickers die vertellen wat hij allemaal heeft beleefd.

Ook zijn we dit weekend weer druk aan het klussen geweest. Olav heeft een nieuwe aandrijfas gekregen. De bestaande as deed het nog prima. Behalve dat de ashoezen niet meer goed waren. En daar kom je niet mee door de APK. Leuk detail is dat de nieuwe aandrijfas al een tijdje met ons meereist omdat we wisten dat het er een keer van zou komen. En deze aandrijfas is zelfs boven op de The Old men of Stor van Skye geweest.

Daarnaast zijn Henri en Han eerder deze week al druk bezig geweest met het vervangen van de remmen bij onze favoriete hobby hal in Amsterdam. De remcilinder van een van de remmen deed het niet meer optimaal en leek zelfs te lekken. Ook dat is APK afkeur, maar vooral ook onveilig. Een pittige klus die de heren toch maar mooi geklaard hebben.

Ook traditie is dat we meerijden met de Christmas Bite & Ride van Puzzeluitje. En dit jaar kan je prijzen winnen met de best uitgedoste auto. We denken dat we Olav nog wel verder kunnen pimpen. 23 December is het zo ver. We hebben er nu al zin in!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *